Aktivitetskalender 2020

Höstmingel i City

lördag 26 september, kl 10-14

Trottoarförsäljning, massor av erbjudanden i butikerna, aktiviteter, extra öppet i restaurangerna. Ta en runda på stan, få nåt i magen och kanske nåt i kassen också. Se erbjudanden från respektive butiks marknadsföring via Älmhultsappen,Facebook, Instagram, annonser mm.

almhulthero.jpgHär publiceras våra aktiviteter och kampanjer. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte. 

 

Pga. Covid-19 så är alla arrangemang och aktiviteter i offentlig miljö inställda tills rekommendationerna för folksamlingar ändras tillbaka till mer normala regler.

Våra medlemsbutiker, restauranger etc. har i stort sett öppet som vanligt. Många erbjuder hemkörning, leverans utanför butik och andra lösningar för att minimera smittoriskerna. Kontakta den butik eller näringsidkare som du vill göra affärer med, så hjälper de dig på bästa sätt. Du hittar telefonnummer och e-mailadress till vår medlemsföretag under fliken "medlemmar" på vår hemsida.