Aktivitetskalender 2020

Give Local for Christmas

tisdag 17 november - torsdag 24 december

Du kan göra skillnad inför denna julen! Vi - Älmhults butiker och serveringar har massor med lösningar för Covid-säkra inköp: • Leverans till bilen/cykeln utanför butik. • Ring och få facetime-service och din personliga film/assistans • Hemleveranser, Take away mm • Möjlighet att låna hem, öppet köp mm • Tidsbokning så du kan handla själv. Hör av dig till den du vill handla av Vi lovar göra vårt yttersta för att ge dig ett säkert och bra alternativ. Du får lokal service och bidrar till ett levande Älmhult som även efter pandemin har ett brett utbud av varor och tjänster i trevlig småstad.

hp_bladet_5.jpgHär publiceras våra aktiviteter och kampanjer. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte. 

 

Pga. Covid-19 så är alla arrangemang och aktiviteter i offentlig miljö inställda tills rekommendationerna för folksamlingar ändras tillbaka till mer normala regler.

Våra medlemsbutiker, restauranger etc. har i stort sett öppet som vanligt. Många erbjuder hemkörning, leverans utanför butik och andra lösningar för att minimera smittoriskerna. Kontakta den butik eller näringsidkare som du vill göra affärer med, så hjälper de dig på bästa sätt. Du hittar telefonnummer och e-mailadress till vår medlemsföretag under fliken "medlemmar" på vår hemsida.