Aktivitetskalender 2021

Glad Midsommar!

söndag 20 juni, kl 17

Högsommarn är här och Midsommar i antågande. Festligheter under förberedande. Stöd gärna den lokala handeln i Älmhult oavsett var ni ska fira er Midsommar. Varje spenderad krona på hemmaplan kommer tillbaka till dig via skatter mm och bidrar till skola, omsorg och annat viktigt och roligt i Älmhult. Vi önskar dig en riktigt god Midsommar!

Här publiceras våra aktiviteter och kampanjer. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte. 

 

Pga. Covid-19 så är alla arrangemang och aktiviteter i offentlig miljö inställda tills rekommendationerna för folksamlingar ändras tillbaka till mer normala regler.

Våra medlemsbutiker, restauranger etc. har i stort sett öppet som vanligt. Många erbjuder hemkörning, leverans utanför butik och andra lösningar för att minimera smittoriskerna. Kontakta den butik eller näringsidkare som du vill göra affärer med, så hjälper de dig på bästa sätt. Du hittar telefonnummer och e-mailadress till vår medlemsföretag under fliken "medlemmar" på vår hemsida.

OK