Aktivitetskalender 2020

Du kan fortfarande vara en Älmhultshjälte!

lördag 30 maj - fredag 31 juli

#Älmhulthero fortsätter De små företagen i Älmhult behöver din support. Vi uppmanar nu alla att, så gott det går, leva som vanligt, genom att handla, äta, få service och omvårdnad av sina lokala ”leverantörer ”. Givetvis med eftertanke och försiktighet, så ingen utsätts för onödiga smittorisker. Tävling Gå ut i Älmhult och lev ditt liv. Ta en selfie eller en bild och lägg upp på instagram med #Almhultshero. För varje bild man lägger ut med #Älmhultshero har man en lott för att vinna. Bland bilderna drar vi lycklliga vinnare som får en hög med presenter vardera. Alla företagen nedan skänker en sak vardera som är värd flera hundra kronor. Vinnarna få dela på alla de sakerna. Restriktionerna drar ut på tiden och då låter vi #Älmhulthero fortsätta. Vi lovar ha en prisutdelning på torget, så snart det blir möjligt igen. Under tiden har vi dragit två vinnare till dags dato. De är: Linda Kaisson - som kan hämta sitt pris på Kyrkbacken. Sanna Rickardsson - som kan hämta sitt pris på Langes

almhulthero.jpgHär publiceras våra aktiviteter och kampanjer. Fler aktiviteter tillkommer fortlöpande. Vi är ständigt öppna för nya förslag på aktiviteter i Älmhult. Om Ni har några idéer på nya aktiviteter som vi kan planera in i framtiden är ni hjärtligt välkomna att fylla i vårt kontaktformulär så ska vi ta upp förslaget på vårt nästa möte. 

 

Pga. Covid-19 så är alla arrangemang och aktiviteter i offentlig miljö inställda tills rekommendationerna för folksamlingar ändras tillbaka till mer normala regler.

Våra medlemsbutiker, restauranger etc. har i stort sett öppet som vanligt. Många erbjuder hemkörning, leverans utanför butik och andra lösningar för att minimera smittoriskerna. Kontakta den butik eller näringsidkare som du vill göra affärer med, så hjälper de dig på bästa sätt. Du hittar telefonnummer och e-mailadress till vår medlemsföretag under fliken "medlemmar" på vår hemsida.